Urmariti-ne pe Facebook

Despre noi

Am infiintat SC ROTARU S&N SCS in anul 1993 pentru a explora un sector nou de activiate pe piata din Romania, fabricarea uleiului preset la rece .

Firma SC ROTARU S&N SCS este prima firma din Romania care a fabricat uleiurile presate la rece, din seminte oleaginoase autohtone, crude, neprajite, dupa o tehnologie proprie, care asigura uleiurilor o calitate deosebita, o claritate stralucitoare, gust si miros proaspat si placut.

Tehnologia de fabricatie a uleiurilor noastre asigura controlul temperaturii la presare, controlul calitatii semintelor si o extractie delicata, pentru pastrarea tuturor calitatilor naturale ale uleiurilor continute in seminte.

Toate acestea nu le-am fi putut realiza fara sustinerea de care ne-am bucurat din partea clientilor, carora le multumim pe aceasta cale pentru fidelitatea lor si pentru intelegerea de care au dat dovada in toti acesti ani de cand sunt alaturi de noi.

Compania este specializata in productia, ambalarea, de seminte de floarea-soarelui si ulei preset la rece. Toate segmentele au beneficiat de investitii majore in tehnologie si cercetare iar utilajele folosite sunt de ultima generatie.

In plus, SC ROTARU S&N SCS isi desfasoara activitatea intr.o fabrica care indeplineste toate CONDITIILE SI NORMELE EUROPENE si unde este implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2001 si sistemul de siguranta a produselor alimentare HACCP ISO 22000.

Succesul se datoreaza unei echipe profesioniste si unor standarde de calitate aplicate pe intreg ciclul de afaceri. Aceleasi standarde guverneaza relatia cu toti partenerii.

Prin pasiune si prin dorinta de afirmare au rezultat produse naturale, ecologice si atractive din punct de vedere al consumului alimentar si mai ales al gustului.